Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăVideoDesene animateSoldatul Snafu

Video

img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img
img img img img img
img
img
img
Soldatul Snafu

Soldatul Snafu are un comportament iresponsabil si arata ce nu trebuie facut in timpul unui razboi. Desenul animat se afla in domeniul public si a fost realizat in anul 1944. Titlul original: Booby Traps.
Adaugat de: Oana Dragan  Offline ,   Afisari: 340 ,   Rating: 0


Actiunea se petrece in perioada celui de-al doilea razboi mondial. Ce strategie va folosi soldatul Snafu? Desenul animat se afla in domeniul public si a aparut in anul 1944.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 299 ,   Rating: 0


Desenul animat se afla in domeniul public si a aparut in anul 1944.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 299 ,   Rating: 0


Acest film animat se afla in domeniul public si a aparut in anul 1943.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 290 ,   Rating: 0


Acest film de desene animat a aparut in anul 1943 si se afla in domeniul public.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 301 ,   Rating: 0


In Iran, o satana pe nume Harold Peary il avertizeaza pe soldatelul Snafu despre pericolele de lucru cu caldura. Acest film de desene animat face parte din domeniul public si a aparut in anul 1945.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 272 ,   Rating: 0


Acest film descrie greutatile pe care le presupune un post in Insulele Aleutine, descriind conditiile climatice severe. Desenele animat se afla in domeniul public si a aparut in anul 1945.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 325 ,   Rating: 0


Filmul animat se deschide cu un poster plasat pe un copac, cu imaginea tantarului Mike. Sunteti curiosi care va fi rolul Soldatului Snafu in aceasta actiune? Acest desene animat se afla in domeniul public si a aparut in anul 1944
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 370 ,   Rating: 0


Desenele animat face parte din domeniul public si a aparut in anul 1943.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 352 ,   Rating: 0


În timp ce viseaza la o stripteuză , Soldatul Snafu reușește să distrugă un avion de vanatoare. Va scapa Snafu nepedepsit? Desenele animat face parte din domeniul public si a aparut in anul 1943.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 367 ,   Rating: 0


Soldatul Snafu contemplă cum ar putea fi viata în celelalte ramuri ale armatei . Desenul animat face parte din domeniul public si a aparut in anul 1943.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 318 ,   Rating: 0


Când vine vorba de îngrijirea și utilizarea mastii de gaze, Snafu este pe scurt incompetent. Desenul animat se afla in domeniul public si a aparut in anul 1944.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 315 ,   Rating: 0


Soldatul Snafu se intoarce acasa in concediu, insa nu se poate abtine si dezvalui informatii secrete despre campul de lupta al inamicilor. Ce consecinte vor avea loc? Desenul animat face parte din domeniul public si a aparut in anul 1944.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 309 ,   Rating: 0


Filmul animat are loc in Orientul Mijlociu. Soldatul Snafu isi petrece ziua intr-un bazar, unde este ispitit cum sa-si cheltuiasa banii. Va face acesta fata tentatiilor? Desenul animat face parte din domeniul public si a aparut in anul 1944.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 282 ,   Rating: 0


Ideea acestul desene animat a fost de a transmite cu umor anumite parti negative, folosindu-l pe soldatul Snafu drept exemplu perfect. Acest desene animat se afla pe domeniul public si a fost realizat in anul 1943
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 305 ,   Rating: 0


Soldatelul Snafu are de indeplinit cateva misiuni. Datorita ignorantei, acesta sfarseste la spital. Haideti sa-l urmarim in actiune! Desenul animat este in domeniul public si a aparut in anul 1944.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 321 ,   Rating: 0


Soldatul Snafu se hotaraste sa-si viziteze cei trei frati condus de plictiseala de zi cu zi la cizmarie. Cu ce impresii se va intoarce acesta? Desenul animat se afla in domeniul public si a aparut in anul 1944.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 319 ,   Rating: 0


Soldatul Snafu se afla in misiune in regiunea arctica, dar devine melancolic gandindu-se la vremurile bune de acasa. Acest desene animat se afla pe domeniu public si a fost realizat in anul 1943.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 310 ,   Rating: 0


Soldatelul Snafu este stationat pe o insula indepartata. Oare ce peripetii il asteapta acolo? Desenul animat se afla in domeniul public si a fost realizat in anul 1944.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 679 ,   Rating: 0


Snafu a aflat un secret. Dar, fiind beat, il transmite unei fete din bar care lucreaza ca spion pentru Hitler. Oare ce va pati micutul Snafu? Desenul animat se afla in domeniul public si a fost realizat in 1943.
Adaugat de: Simona Sarbu  Offline ,   Afisari: 319 ,   Rating: 0


img
img
img
img img img img img


 
SUS