Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleViata de familieSfaturi rapide pentru parinti mai buniAveti incredere in propriile instincte !
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,10
264 voturi
2908 afisări
img
img
img
img img img img img

Aveti incredere in propriile instincte !

Articol adăugat de Cosmin Nita  Offline


Intentiile dumneavoastra sunt bune. De asemenea, va informati din toate sursele posibile despre cum sa va cresteti copilul. Totusi, nu uitati ca nimeni nu va cunoaste copilul asa cum il stiti dumneavoastra !

În efortul de a face cea mai bună alegere pentru copilul dvs., aţi citit până acum tot ce se putea, incepand cu stabilirea celui mai bun program de somn pentru cel mic, continuand cu informatiile asupra cantitatii si continutului ideale in privinta programelor TV pe care sa le poata urmari copilul, apoi abordand subiectul obtinerii balantei nutritionala de proteine, grăsimi şi hidrocarburi in alimentatia celui mic, si multe, multe altele. Aceste incercari v-au obosit foarte tare si tot nu credeti ca va ridicati la standardele pe care le tot gasitit mentionate prin cartile acelea. 
Sună cunoscut? Adevarul este ca există o mulţime de experţi prin cartile si site-urile dedicate cresterii copiilor şi exista de departe prea mult sfaturi, unele în conflict evident. Nimeni nu ştie mai bine ca dvs ce este mai bine pentru cel mic, de fapt, si cel mai bine este să aveti încredere în primul rand in propriile dvs. instincte.

De exemplu, simtiti în mod intuitiv că niste ore de muzica pentru baietelul dvs. de 4 ani vor fi dificil de suportat de catre el, desi par destul de utile, si asta pentru ca el nu suporta sa stea asezat, chiar pentru perioade scurte de timp? Atunci sariti peste ele. Sau vedeti dupa primele incercari de folosire cu fetita dvs de 3 ani a unui program de calculator care ar trebui sa o invete sa citeasca ca nu-i place deloc desi copilul de aceeasi varsta a vecinului il foloseste foarte bucuros ? La fel, nu ezitati sa renuntati deocamdata. Copilul dumneavoastră poate să nu se bucure de instruire la varsta de 3 ani. Daca insistati puteti sa nu faceti bine, si dumneavoastra puteti simti asta cel mai bine. Şi o veste bună: există un beneficiu si pentru dumneavoastra, luând în calcul această abordare. Când părinţii revendica controlul asupra procesului de decizie, se simt mai bine si mai increzatori.

 img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
25 de sfaturi pe care un...,  Somn usor!,  Curiozitati din lumea...,  5 Metode prin care iti...,  Cum să păstrezi...,  Metode simple pentru a...,  Copilul meu este timid...,  1 iunie - Ziua copilului,  ZIUA COPILULUI,  Şomajul - Explică-i...,  Utilizarea...,  Primii 6 ani,  Atentia asupra copilului...,  Sexul copilului are, cu...,  Cu piticul la noaptea...,  Jocuri pentru copii,  Pași de urmat dacă vrei...,  Importanta cartilor in...,  De ce spun copii NU,  Vrei să fii prietenul...

 
SUS