Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleViata de familieEducatia de acasaFilme de vazut impreuna cu copiii
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
0,00
0 voturi
1411 afisări
img
img
img
img img img img img

Filme de vazut impreuna cu copiii

Articol adăugat de Simona Sarbu  Offline la 31 martie 2016*


Ce se poate face într-o seară frumoasă alături de familia ta? Poţi merge într-un parc, poţi să mergi într-o vizită,sau poţi organiza o seară de filme. Acestea sunt o reţetă sigură de destindere atat pentru copii cat si pentru adulti.


Ce poate fi mai frumos pentru copii decât să-și petreacă o seară împreună cu părinții urmărind un film potrivit atât pentru cei mici, cât și pentu cei mari? Iată ce puteți să vizionați!

Seria Harry Potter


Harry Potter si piatra filosofala

Unul dintre cei mai iscusiți băieți ai literaturii este transformat într-unul dintre cei mai carismatici eroi de sub12 ani de pe micul ecran. Lucrurile devin din ce în ce mai serioase cu fiecare film al seriei. Rolurile sunt jucate de niște copiii care trec prin fel și fel de situații, fiind considerați adevărați eroi pentru spectatorii de toate vârstele care cred în magie.

Tangled - O poveste încâlcită“


Rapunzel, un căutat hoț, se ascunde în cel mai neobișnuit loc posibil…camera în care stă una dintre cele mai frumoase prințese Disney. Apelând la farmecul personal, Rapunzel încearcă  s-o seducă pe tânără. Numai că această femeie frumoasă, cu părul foarte lung, este ieșită din comun. Este aventuroasă, curioasă și vrea să vadă lumea din afara fereastra ei. Se apără de dușmani apelând la două dintre cele mai puternice arme ale sale: părul și o tigaie. Vor reuși cei doi să lege o prietenie pe viață?

„Spirited Away – Călătoria lui Chihiro“

Există o șansă destul de mare să îndrăgești acest film animat mai mult decât copiii tăi. Pelicula este o animație captivantă, complexitatea și suprarealismul filmului fermecându-i pe adulți. Din acest motiv, unii copii este posibil să se plictisească. Dar pentru copiii mai mari, acest film, plin de mitologie, pericol, va fi cu siguranță pe placul lor.

„The Time Machine – Mașina timpului“

TIME 1

Pentru iubitorii de science-fiction, această adaptare a celebrului roman este numai bună de vizionat împreună cu copiii. Inventatorul excentric George (Rod Taylor) descoperă o modalitate de a călători în timp, călătorie care se termină cu bine până când, la lansarea sa în viitor, el realizează că locuitorii noii lumi sunt canibali.

,,The Frozen'' - Regatul de gheataPelicula scoate in evidenta dragostea dintre doua surori, iar personajele fantastice te vor plasa intr-o lume ireala plina de farmec. Copilul tau va fi cu siguranta fascinat.

Un film bun te poate relaxa atat pe tine cat si pe princhindelul tau, asa ca nu sta pe ganduri cand alegi aceasta alternativa de a petrece timpul liber.

Daca mai aveti si alte idei de filme, va invitam sa le propuneti in zona de comentarii!* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Oferiti-le libertate,  Top 10 activități...,  Arenele de Joacă...,  LegoLand - Danemarca,  Cu cei mici la film,  Atentie la influenta...,  Teatrul - arta care a...,  Relationarea si...,  Miscarea in aer liber,  Mamica internautica,  Ateliere de creatie...,  Timp... de ce nu te...,  Zice nenea Plutarh,  Toroncino,  Metode simple pentru a...,  Papusile Momiji,  Super Dollfie ,  Port Aventura - Spania,  Disneyland,  Povestea papusii Bratz

 
SUS