Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleResurseDesene AnimateFrumoasa si Bestia - Printesa Belle
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,10
715 voturi
72497 afisări
img
img
img
img img img img img

Frumoasa si Bestia - Printesa Belle

Articol adăugat de D Andreea  Offline


Frumoasa si Bestia

Un negustor foarte bogat, tata a trei baieti si trei fete, dintre care doua orgolioase si ingamfate, iar a treia foarte Frumoasa, pe cat de frumoasa pe atat de inteleapta, pierdu deodata toata averea. Atunci hotara sa plece in lume pentru a-si reface averea si, pe o noapte furtunoasa, ajunse la un castel luminat dar care parea ca este pustiu si nu locuieste nimeni.

Deoarece ploaia si zapada il udasera pana la piele, se apropie de foc si isi zise: „Stapanul casei si slujitorii sai vor veni in curand si sigur imi va ierta indrazneala". Astepta o buna bucata de vreme, dar cand batu ora unsprezece nu mai putu sa indure foamea si lua un pui pe care, tremurand, il fripse la foc si il manca pe nerasuflate. Bau cateva pahare cu vin, se simti mai indraznet si incepu sa cutreiere incaperile neinchipuit de frumoase. La sfarsit, gasi o odaie cu un pat foarte bun si fiind trecut de ora douasprezece se hotari sa inchida usa si sa se culce.

A doua zi se scula catre pranz si fu surprins sa gaseasca nu straiele lui cu care venise, ci altele noi si curate. „Cu siguranta, gandi el, palatul este al unei zane careia i-a fost mila de mine." Privi pe fereastra si nu mai vazu zapada, ci bolti de flori care incantau ochii.

Se duse din nou in locul in care mancase si vazu o masuta pe care erau randuite bucate imbietoare. „Iti multumesc, buna zana, pentru ca te-ai gandit la mine." Dupa ce se indestula, negustorul iesi sa-si caute calul cu care venise. In timp ce trecea pe sub bolta de trandafiri isi aminti ca Frumoasa il rugase sa-i aduca un trandafir. De aceea culese pentru ea unul din gradina.

Deodata auzi un zgomot puternic si vazu venind spre el o Bestie atat de infioratoare incat fu gata s-o ia la fuga.
» pagina 1 : Frumoasa si Bestia - Printesa Belle
» pagina 2 : Negustorul si Bestia
» pagina 4 : Frumoasa si Bestia
» pagina 5 : Frumoasa si Printul


img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Alba ca Zapada,  Ariel - Mica Sirena,  Disneyland,  Numele ei este Barbie.,  Elefantelul curios,  Fetita cu chibrituri ,  Gradina Zeitei de Jad,  Ratusca cea urata,  Cufarul zburator,  Prostia omeneasca,  Legenda cerbului,  Povestea privighetorii...,  Frumoasa legenda a...,  Povestea papusii Bratz,  Tokyo DisneyLand,  Aminteşte-i celui mic...,  Care dintre mamicile...,  LegoLand - Danemarca,  Cei doi spiridusi,  Printesa si bobul de...

 
SUS