Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleJucariiJocuriMagia SIMS
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,22
124 voturi
2299 afisări
img
img
img
img img img img img

Magia SIMS

Articol adăugat de Andreea Amza  Offline la 26 mai 2009

Magia SIMS

Magia jocurilor este unul dintre lucrurile care ii fascineaza pe copii. Sa pasim si noi in lumea lor...

Pentru copii, pe langa scoala de toate zilele, mai exista o gramada de lucruri, care ii fascineaza si pentru care arata interes. Unul dintre aceste lucruri ar fi jocurile, care sunt sigura ca sunt nelipsite din viata fiecarui copil.

Cu siguranta multi stiu ca, la categoria jocurilor pe PC a aparut un fenomen nou, ceva ce a zdruncinat intregul mapamond al jocurilor, si anume fenomenul SIMS.
Totul a inceput in anul 2004, la lansarea jocului THE SIMS. Impactul nu a fost prea mare atunci, ciar daca jocul a avut mare success. De atunci si pana in anul 2005, au aparut tot felul de patch-uri: The Sims Living Large, The Sims House Party, The Sims Vacation, The Sims Superstar, The Sims Hot Date, etc. Desi grafica jocului se poate spune ca lasa de dorit fata de urmatorul Sims, jocul a fost agreat de majoritatea copiilor, si de unii adolescenti sau chiar oameni maturi.

Adevarata lovitura a venit de abia pe la jumatatea anului 2005, la aparitia jocului THE SIMS 2. A fost o reala reusita a celor de la Maxis si EA Games, mai tarziu, jocul reusind sa ajunga un best-seller. Ca si la primul, si pentru The Sims 2 au apaut o gramada de patch-uri: The Sims 2 Nightlife, The Sims 2 University, The Sims 2 Seasons, The Sims 2 Pets, The Sims 2 Free Time, The Sims 2 Castaway Stories, etc.
Magia, splendoarea si farmecul sunt cuvintele de baza pentru a descrie acest joc. Dar daca v-am vorbit atat de mult despre el, cred ca ar fi cazul sa va povestesc si despre ce e vorba.

Ei bine, The Sims 2 este un joc de tip simulare sociala, in care, cu propriile tale idei manuiesti viata unor simsi si unde cu creativitatea ta le decorezi sau chiar le construiesti casele. Fiecare alegere pe care o faceti are un efect relevant asupra vietii omului vostru. De asemenea, jocul ofera familii si case deja construite, fiecare cu istoria ei. De-a lungul celor 2 simsuri, cele mai reprezentative familii ale jocului au fost Newbie (actualul Broke din Sims 2) si Goth. Povesti interesante si captivante le veti descoperi prin intermediul acestui joc.

Acum, pentru anul 2009, se pregateste o noua lovitura si anume lansarea jocului THE SIMS 3, care se spune ca va face ravagii pe piata jocurilor. Sa vedem ce va urma !


img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Copilul si tehnologia ,  Jocul în viața...,  Care-i perechea?,  Joaca cu copiii,  JOCULEŢE ŞUGUBEŢE,  Povestea papusii Bratz,  Aminteşte-i celui mic...,  Top 10 activități...,  Figurinele de colorat

 
SUS