Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleJucariiJocuriIsteria Bakugan
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,67
59 voturi
7750 afisări
img
img
img
img img img img img

Isteria Bakugan

Articol adăugat de D Andreea  Offline la 05 februarie 2010*


Initial era vorba despre un serial de desene animate creat de japonezi ...

            Sunt mama de fetita si stiu multe lucruri despre Tinkerbell, Barbie, Cleo, Witch şi Bratz. Cunosc toate printesele Disney – Alba ca Zapada, Ariel, Belle, Jasmine, Aurora si am vazut toate povestile animate cu zânele din Fairytopia, răspund imediat câte surori are prinţesa-balerină Genevieve.
Despre baietei insa nu ştiu mare lucru. Am fost foarte surprinsa saptamana trecuta cand o colega de serviciu a povestit ca fiul ei a comandat de “Iepuras” un Bakugan. Habar n-aveam ce e un Bakugan, asa ca am intrat de urgenta de net, să mă pun la punct cu cea mai noua isterie mondiala in materie de jucarii, dupa isteria Hanna Montana.
Initial era vorba despre un serial de desene animate creat de japonezi. Ulterior a devenit un fenomen si imediat au apărut jucăriile Bakugan, jocurile video si jocurile de carti, in prezent orice e legat de Bakugan fiind la moda.
Acum sa va spun ce sunt de fapt Bakuganii: sunt nişte bile din plastic care se arunca sau se ating intr-un anumit fel, se desfac şi se transformă în monştri cu diferite forme – un fel de Pokemoni pentru cunoscatori. Ei provin din lumi diferite: Pyrus – se afla exact în centrul Universului şi e locuită de Bakugani care-şi trag puterea din naucitoarea căldură care ii inconjoara; Subterra –adăposteşte Bakugani care pot deveni telurici, petercandu-si timpul dedesubt şi la suprafaţă; Haos – e o planetă al cărei centru extrage energie din toate materiile luminoase, iar Bakuganii de aici au deprins şi ei abilitatea “mitică” de a controla şi manipula lumina; Darkus – se află în emisfera întunecată a Universului şi aici traiesc Bakugani care lupsa noaptea, fiind distrugatori; Aquos – este o lume de apa, unde se găsesc ucigaşi care îşi modifică mereu poziţia de luptă; Ventus – e taramul Bakuganilor rapizi şi puternici ca vantul.
Bakuganii au si ei povestea lor: sunt creaturi care trăiau în într-o altă dimensiune a Pământului, numită Vestroia. Unul dintre Bakugani, unul rău, fura de la ceilalti o putere străveche denumită Miezul Tăcut, cu ajutorul căreia speră să devină cel mai puternic şi să-i conducă pe toti. Miezul contina insa multa energie negative, pe care Bakuganul cel rau nu reuseste sa o stapaneasac, asa ca explodeaza. Din acea explozie rezulta miliarde de bucatele care cad pe Pământ sub forma unor cărţi de joc din metal, reprezentând diverse personaje si Puteri. Un grup de copii gaseste cateva astfel de bucatele si decid să se numeasca Bakugan Battle Brawlers. Ei vor avea o misiune de indeplinit – anume să descopere toate rămăşiţele şi să le reordoneze pentru a restaura, armonia din Vestroia.
Asta este reteta Bakugan. Daca ma gandesc bine e potrivita si pentru fetite. S-ar putea s-o incercam.
 
 


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Papusa din vitrina,  Coccola,  Bebelusii Salvador...,  Adora Belle - papusa...,  Povestea papusii Blythe,  Familia papusilor Les...,  Ken - cea mai faimoasa...,  Papusa Muzicala -...,  Nicki Fleming - papusa...,  Pauline Bjonness-Jacobsen,  Madame Alexander -...,  Jaggets – o prezenţă...,  Papusa SuperStar -...,  Papusile Momiji,  Nenuco – papusile...,  Super Dollfie ,  Matryoshka - papusa cuib,  Fulla - versiunea...,  Numele ei este Barbie.,  Despre zâne

 
SUS