Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleIn vacantaParcuri de distractieZumba Party in parc
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
2 voturi
2284 afisări
img
img
img
img img img img img

Zumba Party in parc

Articol adăugat de Alexandru Dobre  Offline la 16 iunie 2011*


Fresh Club organizeaza pentru cei mici petreceri zumba in parcul Lumea Copiilor din Tineretului .
In weekend cei mici si cei mari se pot distra in stil latino . Intrare libera pentru toata lumea !

Vara a sosit si odata cu ea a venit si vacanta copiilor, parintii sunt mai relaxati, iar toata lumea are nevoie de miscare si distractie.
Vara aceasta este ZUMBA PARTY, este vara Fresh Club. Echipa Fresh Club, cu acordul Primariei sectorului 4, in fiecare weekend din iunie si iulie organizeaza evenimente sportive in “Parcul Lumea Copiilor” de langa Palatul Copiilor. In placuta atmosfera a parcului, in zona Rotonda, inconjurati de apa si pe ritmuri de muzica, va invitam sa va alaturati petrecerilor Zumba pe care le organizam.
Zumba Party este atat pentru copii cat si pentru parinti si va asteptam sa dansati impreuna cu instructorii nostri, sa ne simtim bine prin sport si miscare. Prin dans putem sa ne exprimam cele mai frumoase trairi si sentimente si putem sa ne eliberam de stressul acumulat.
Fresh Club va invita la un prim eveniment al verii in weekend-ul 18-19 iunie 2011: ZUMBA PARTY in parc. Sambata 18 iunie si duminica 19 iunie, de la ora 17:00 la ora 20:30, instructorii nostri va invita sa veniti in parc cu mic cu mare si sa dansati si sa va distrati pe ritmurile Zumba Party. Tinuta trebuie sa fie lejera, sport, vom dansa, ne vom misca si distra in acelasi timp. Vom transpira si vom avea nevoie de prosop si multa apa. Vom crea o lume mai frumoasa, mai sanatoasa si vom intelege ca avem nevoie de miscare si distractie pentru suflet, minte si trup. Distractia e maxima cu Zumba Party.
Membrii Fresh Club, alaturi de cei din parc ce se vor alatura petrecerii, vor beneficia de lansarea noilor coregrafii Zumba si se vor distra in aer liber impreuna cu instructorii nostri.
Va asteptam in fiecare weekend din iunie si iulie de la ora 17:00 la Rotonda in Parcul Lumea Copiilor. Este Zumba Party.

Odata cu acest eveniment Fresh Club lanseaza si organizarea grupelor de dans pentru copii la sala in zilele de marti, joi si vineri de la ora 17 la 18 si a petrecerilor de weekend pentru copii si adolescenti, sambata si duminica intre orele 10-13, 14-17 si 18-21. Copii si adolescentii pot veni sa-si aniveseze ziua de nastere sau alte evenimente si sa se distreze impreuna cu prietenii la Fresh Club.


Zumba Party e distractie ! Fa-ti timp pentru tine. Fii FRESH !


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Arenele de Joacă...,  Curiozitati din natura,  Hai sa ne plimbam...,  Plitvice - tinutul...,  Sunt depresiva,  Tokyo DisneyLand,  Elk Island, un cadou cat...,  Port Aventura - Spania,  Parcul Prater - Viena,...,  Parcul National Retezat...,  LegoLand - Danemarca

 
SUS