Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleEducatia copiluluiMetodologia educatiei copiilorScoala de Vara Muzicala la Clubul de Muzica.ro
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
0,00
0 voturi
938 afisări
img
img
img
img img img img img

Scoala de Vara Muzicala la Clubul de Muzica.ro

Articol adăugat de Muzica Club  Offline la 27 iunie 2016*


Cursurile scolii de vara se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica si arta plastica, indiferent de varsta sau de nivelul de educatie muzicala.

 Clubul de Muzica.ro si-a deschis portile pentru a va invita sa sarbatorim impreuna bucuria muzicii in cadrul Scolii de Vara, ce isi face debutul odata cu incheierea concertului Clubul de Muzica.ro “Talente in afirmare”. Cursurile scolii de vara se adreseaza tuturor iubitorilor de muzica si arta plastica, indiferent de varsta sau de nivelul de educatie muzicala si ofera urmatoarele tipuri de module: lectii de pian, lectii de canto, lectii de chitara, lectii de vioara si cursuri de arte plastice (pictura, desen, sculptura, linogravura, bricolaj).

Cursantii au posibilitatea de a alege cursuri individuale, cum sunt cele de pian, canto, chitara si vioara, sau de grup, precum cel de arte plastice. Pe langa lectii de muzica, exista cursuri de educatie muzicala pentru prescolari, care au loc pe In cadrul Clubului de Muzica.ro se pune accent pe o colaborare elev-profesor cat mai creativa, elevii avand posibilitatea de a studia mai multe genuri muzicale (de la piese de muzica usoara la lucrari de muzica clasica, jazz si piese din repertoriul copiilor).

Scopul profesorilor Clubului de Muzica.ro este acela de a descoperi si de a asista copiii cu potential in vederea instruirii acestora, pe termen lung , pentru a-si dezvolta deprinderi artistice si pentru a-i familiariza cu o educatie de specialitate ce le va usura accesul catre o cariera de succes in muzica si arte plastice.

Participand la cursurile puse la dispozitie de Scoala de Vara “Clubul de Muzica.ro”, elevii dobandesc o serie de beneficii precum: posibilitatea de a-si largi orizontul cultural dobandind cunostinte nenumarate in domeniul muzical (aspecte legate de ritm, armonie, melodie, dinamica sau structura compozitiei) si al artelor plastice (istoria artei, cromatologie, etc). Pictura este una dintre cele mai vechi expresii artistice umane. În ceea ce priveşte estetica sau teoria artei moderne a picturii, ea este considerată o categorie universală care include toate creaţiile artistice făcute pe suprafeţe.  De aceea, Clubul de Muzica.ro va propune pentru aceasta vara un set complet de lectii in ceea ce priveste pictura pe diferite suprafete (lemn, panza, sticla, cupru si hartie).

Astfel, Clubul de Muzica.ro va ofera cursuri complete de educatie muzicala si plastica, atat practica dar si teoretica, si timpul necesar pentru a invata sau pentru a perfectiona toate aceste tipuri de arta. Printre domeniile de studiu pe care o sa le asimilati in cadrul clubului nostru se numara: notaţia utilizată în muzică (notaţia muzicală , portativul , durata sunetelor , notele muzicale , alteraţie); vocea: bel canto , tenorulbaritonfonaţia; caracteristici ale sunetului: inălţimea sunetelor ,timbrul , durata sunetelor , intensitatea sonoră; game şi moduri: gama muzicală , moduri muzicale , tonalitate;  armonie: acord , progresie armonică; structura temporala: metru muzical , ritm muzical , tempo; forme muzicale: formă de sonată, sonată, fugă. Toate acestea desfasurandu-se pe urmatoarele instrumente muzicale:  Vioară,  Chitară,  Pian.

Inscrierile pentru cursurile Scolii de Vara Clubul de Muzica.ro se fac in fiecare an, incepand cu data de 1 iulie a anului respectiv. Va puteti inscrie pentru o perioada de  

Lectiile Scolii de Vara Clubul de Muzica.ro se desfasoara la sediul din strada Diligentei nr.7, sectorul 3, in zona Piata Alba Iulia.

Va invitam, cu mic, cu mare sa ne relaxam deslusind tainele muzicii si ale artei numai la Clubul de Muzica.ro!

 * autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Beneficiile lectiilor de...,  Cursuri de chitara,...,  Sansa de a avea...,  Contributia muzicii la...,  Clubul de Muzica va...,  Activitati pentru cei...,  Cum să confecţionăm...,  Invata copilul sa...,  Curs interventii copii...,  Descopera si dezvolta...,  Misterioasele desene de...,  Vine Mos Niculae,  Ateliere de creatie...

 
SUS