Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleEducatia copiluluiMetodologia educatiei copiilorImportanta cartilor in educatia copiilor
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,80
2 voturi
3418 afisări
img
img
img
img img img img img

Importanta cartilor in educatia copiilor

Articol adăugat de DANIELA LEONTE  Offline la 19 mai 2011*


Imediat ce fetita mea a inceput sa vorbeasca au si inceput sa curga miile de intrebari. Unele intrebari mi se pareau fara rost, ca de exemplu de ce e laptele alb...

... dar pentru ca avea o mutrita asa serioasa si nu se multumea cu un raspuns scurt am inceput sa cumpar reviste, carti si faptul ca vedea o fotografie frumos colorata dadea greutate vorbelor mele. Pe marginea fiecarei intrebari teseam o poveste in care eroina era o fetita asemeni ei si ii spuneam ca acea fetita uite cum a procedat, tu ce crezi a facut bine sau rau ?

Povestile pe care i le citeam in fiecare seara mi-au fost de un real ajutor; din fiecare poveste puteai invata ceva: cuvinte noi, cum sa te descurci intr-o anumita imprejurare, si ca sa fie totul mai interesant imi schimbam vocea daca povestea avea mai multe personaje. Era asa de entuziasmata incit avea grija sa ma anunte cind era ora 20, pentru ca orice intirziere insemna o poveste mai scurta sau citita numai pe jumatate.

Dragostea pentru povesti a facut-o sa indrageasca si teatrul de papusi. A avut si citeva premii la ,,Festivalul micului papusar'', de la Piatra Neamt.

O minte deschisa e cel mai important lucru pe care il putem face pentru un copil. Bunurile materiale se pot pierde, dar lucrurile invatate ii vor folosi mereu si vor constitui cea mai de pret comoara. O poveste nu e numai o poveste, e o lectie de viata pe care daca copilul o stie  va face mai bine fata provocarilor vietii.Chiar si pentru adulti cartile sunt valoroase; o carte buna e cel mai bun remediu pentru a scapa de stresul cotidian, te ajuta sa comunici mai bine cu cei din jur.Cartile sunt acele lucruri care fac viata mai frumoasa , ele ne ajuta sa fim mai intelepti, mai toleranti, mai fericiti.


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
La teatrul de papusi,  Celebrele Papusi Muppets,  Beneficiile alaptatului,  Ziua lui Miffy,  Teatrul Cosmic,  Teatrul - arta care a...,  Maria, fetita care a...,  Papusile Helen Kish,  Papusile Rubens Barn ,  Papusile ceramice -...,  Cele mai elegante papusi...,  Cu piticul la noaptea...,  Jocuri pentru copii,  Bebelusii Salvador...,  Adora Belle - papusa...,  Degetica,  Povestea papusii Blythe,  Regina Iernii,  Fetita cu chibrituri ,  Pretioasele papusi...

 
SUS