Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleEducatia copiluluiActivitati fizicePeste 2000 de copii au sărbătorit împreună a zecea ediţie a Arenelor de Joacă
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
0,00
0 voturi
1997 afisări
img
img
img
img img img img img

Peste 2000 de copii au sărbătorit împreună a zecea ediţie a Arenelor de Joacă

Articol adăugat de Catalin Bratu  Offline la 14 iunie 2011*


Arenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, s-au întors anul acesta în Bucureşti cu cea de-a zecea ediţie la nivel naţional şi cea de-a şasea în Capitală Evenimentul a strâns peste 2000 de participanţi.

Bucureşti, 11 iunie 2011 – Arenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, s-au întors anul acesta în Bucureşti cu cea de-a zecea ediţie la nivel naţional şi cea de-a şasea în Capitală. Evenimentul ce a avut loc sâmbătă, 11 iunie, în Parcul Tineretului a strâns peste 2000 de participanţi. Arenele de Joacă fac parte din campania socială Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo.

Gândit sub forma celui mai amplu stadion de joacă pentru copii, evenimentul a pus la dispoziţia participanţilor peste 20 de zone de activitate dintre cele mai diverse, dedicate atât celor mici, cât şi părinţilor. Cei cu spirit de echipă s-au înscris şi au jucat meciuri de fotbal, volei sau baschet, iar cei cu simţul aventurii au urcat pe panoul de escaladă, creat special pentru acest eveniment. Cei mici au putut încerca jocuri de mini-baschet, mini-volei sau mini-fotbal şi au desenat în zona amenajată cu ustensilele necesare.

Sportivii campioni nu au lipsit nici de această dată de la eveniment. Gabriela Szabo, campioană olimpică şi mondială la atletism, a dat startul copiilor între 6 şi 14 ani la Crosul Copiilor, iar Diana Oprea, campioană mondială la fitness, a format împreună cu cei prezenţi cel mai mare flashmob al copiilor la finalul evenimentului.

„Arenele de Joacă au devenit an de an o regulă pentru mine, aşa cum am observat că au devenit şi pentru bucureşteni. M-a bucurat extrem de mult reîntâlnirea cu cei mici şi sper ca în continuare mesajul nostru – Corpul omenesc este făcut pentru mişcare – să câştige tot mai mulţi adepţi”, a declarat Gabriela Szabo.

Partener principal al celei de-a zecea ediţii este ING Asigurări de Viaţă, companie pentru care siguranţa şi dezvoltarea copiilor sunt direcţii foarte importante, acestea constituind totodată şi pilonul central al strategiei de responsabilitate socială corporativă. Toţi cei prezenţi la eveniment au putut participa şi la Marea Tombolă ING Asigurări de Viaţă la care s-au câştigat jocuri Playstation, biciclete, skateboard-uri, seturi de role şi iPod-uri.

Pe lângă aceasta, ca formă de a marca cea de-a zecea ediţie naţională a Arenelor de Joacă, copiii care au participat la 10 activităţi diferite au primit premii-surpriză.

Evenimentul organizat de Asociaţia Sport pentru Viaţă este la cea de-a zecea ediţie naţională şi la a şasea ediţie în Bucureşti. Anul acesta, Arenele de Joacă au vizitat şi Sibiul, pe data de 1 iunie. Este cel mai mare eveniment sportiv pentru copii şi părinţi, bucurându-se de o participare numeroasă, la fiecare ediţie. Adună anual mii de copii iar până în prezent, peste 45.000 de copii şi părinţi au fost prezenţi la Arenele de Joacă.
 

Mai multe detalii despre Arenele de Joacă puteţi afla accesând www.areneledejoaca.ro. Sponsori: ING Asigurări de Viaţă, La Fântâna, Adventure Camps, BGS, Bonduelle, Zepter România, O 9 atitudine şi Nutrizzia. Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Trusa pentru Părinţi, Copilul.ro, Ele.ro, Babyonline.ro, ŞcoliŞiGrădiniţe.ro, BoneŞiMenajere.ro, Utilecopii.ro, CeiMici.ro, Calificativ.ro, revistele Luminiţa, Cutezătorii şi Inmedio.


Despre “Sport pentru Viaţă”


“Sport pentru Viaţă” este o campanie socială iniţiată de campioana olimpică Gabriela Szabo în anul 2006. În 2007, devine o asociaţie care are ca scop educarea şi schimbarea percepţiei faţă de sport, prin crearea unei culturi sportive de masă în România.

„Sport pentru Viaţă” a dezvoltat mai mult proiecte proprii, printre care: „Arenele de Joacă” – cel mai mare eveniment sportiv pentru copii; „Sportur” – caravană de promovare a sportului în şcolile din Bucureşti; „Dance & Sports” – un eveniment dedicat dansului.

„Sport pentru Viaţă” se bucură de sprijinul a peste 500 de voluntari din toată ţara şi a unor personalităţi din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Răducan, Monica Roşu, Mihai Covaliu, Rică Răducanu şi alţii.
* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Arenele de Joacă...,  Activitati fizice pentru...,  Dezvoltarea...,  JOCULEŢE ŞUGUBEŢE,  Beneficiile lectiilor de...,  Activitati pentru cei...,  Rolul muzicii in...,  La ce ne ajuta...,  Vine Mos Niculae,  Figurinele de colorat,  Cat timp petrecem cu...,  Ateliere de creatie...

 
SUS