Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleEducatia copiluluiActivitati fiziceCel mai mare eveniment sportiv pentru copii revine în Bucureşti cu a zecea ediţie
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
2 voturi
2167 afisări
img
img
img
img img img img img

Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii revine în Bucureşti cu a zecea ediţie

Articol adăugat de Catalin Bratu  Offline la 31 mai 2011*Arenele de Joacă se întoarce şi anul acesta în Bucureşti, sâmbătă, 11 iunie 2011, în Parcul Tineretului (Intrarea Şincai), între orele 12:00-20:00. Evenimentul face parte din campania Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo.

Arenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, se întoarce şi anul acesta în Bucureşti, sâmbătă, 11 iunie 2011, în Parcul Tineretului (Intrarea Şincai), între orele 12:00-20:00. Evenimentul face parte din campania Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo.

La Arenele de Joacă, cei mici, împreună cu părinţii lor, vor putea lua parte la activităţi sportive ce includ jocuri dintre cele mai diverse, precum fotbal, volei, baschet, badminton, tenis de masă, air hockey, swing ball, mini-baschet, mini-volei, mini-fotbal, fussball şi multe altele. Cei mai aventuroşi pot escalada panoul special construit. De asemenea, copiii pot câştiga premii la concursurile de viteză. Cei mici vor putea să îşi arate latura artistică în zona de desen, special amenajată cu ustensilele necesare. În total, sunt peste 20 de zone de joacă special create pentru copii şi pentru părinţi.

Invitatele de onoare la eveniment vor fi Gabriela Szabo, campioană olimpică şi mondială la atletism, şi Diana Oprea, campioană mondială la fitness. Pe tot parcursul zilei, acestea vor participa alături de copii şi părinţi la activităţile din cadrul Arenelor de Joacă, iar începând cu ora 18:00, Gabriela Szabo va alerga împreună cu copiii cu vârste între 6 şi 14 ani la Crosul Copiilor. La finalul evenimentului, Diana Oprea îi va învăţa pe cei mici un dans sincron. Această lecţie se va transforma apoi în flashmob-ul Arenele de Joacă: toţi copiii vor face mişcare în acelaşi ritm.

„Deja primim mesaje entuziaste - copiii ştiu că Arenele de Joacă se apropie şi sunt pregătiţi să vină pe 11 iunie în Parcul Tineretului. Ne bucurăm că vacanţa de vară debutează cu mişcare şi sperăm ca mesajul nostru - «Corpul omenesc este construit pentru mişcare» - să ia o şi mai mare amploare", mărturiseşte Gabriela Szabo.

Partener principal al celei de-a zecea ediţii este ING Asigurări de Viaţă, companie pentru care siguranţa şi dezvoltarea copiilor sunt direcţii foarte importante, acestea constituind totodată şi pilonul central al strategiei de responsabilitate socială corporativă. Toţi cei prezenţi la eveniment vor putea participa şi la Marea Tombolă ING Asigurări de Viaţă la care pot câştiga jocuri Playstation, biciclete, skateboard-uri, seturi de role şi iPod-uri.

Pe scena Arenelor de Joacă vor fi reprezentaţii artistice susţinute de grupuri de copii, care au pregătit momente de dans şi karate.

Evenimentul organizat de Asociaţia Sport pentru Viaţă este la cea de-a zecea ediţie naţională şi la a şasea ediţie în Bucureşti. Este cel mai mare eveniment sportiv pentu copii şi părinţi, bucurându-se de o participare numeroasă, la fiecare ediţie. Adună anual mii de copii, iar până în prezent, peste 45.000 de copii şi părinţi au fost prezenţi la Arenele de Joacă.

Mai multe detalii despre Arenele de Joacă puteţi afla accesând www.areneledejoaca.ro.


Despre “Sport pentru Viaţă”

“Sport pentru Viaţă” este o campanie socială iniţiată de campioana olimpică Gabriela Szabo în anul 2006. În 2007, devine o asociaţie care are ca scop educarea şi schimbarea percepţiei faţă de sport, prin crearea unei culturi sportive de masă în România.

“Sport pentru Viaţă” a dezvoltat mai mult proiecte proprii, printre care: Arenele de Joacă – cel mai mare eveniment sportiv pentru copii; Sportur – caravană de promovare a sportului în şcolile din Bucureşti; Acasă, pe podium – program de selecţie şi acordare de burse tinerilor din centrele de plasament.

“Sport pentru Viaţă” se bucură de sprijinul a peste 500 de voluntari din toată ţara şi a unor personalităţi din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Răducan, Monica Roşu, Mihai Covaliu, Rică Răducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang şi alţii.

Dacă aveţi întrebări, nu ezitaţi să contactaţi:

Alexandra Manea
PR Executive
0752 233 762
comunicare@sportpentruviata.ro

 


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
 
SUS