Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleEducatia copiluluiActivitati fiziceArenele de Joacă redeschid cel mai mare stadion de joacă pentru copii
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
0,00
0 voturi
1947 afisări
img
img
img
img img img img img

Arenele de Joacă redeschid cel mai mare stadion de joacă pentru copii

Articol adăugat de Catalin Bratu  Offline la 10 iunie 2011*


Bucureşti, 10 iunie 2011 – Arenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, se întorc anul acesta în Bucureşti cu cea de-a zecea ediţie la nivel naţional şi cea de-a şasea în Capitală, sâmbătă, 11 iunie, în Parcul Tineretului

Bucureşti, 10 iunie 2011 – Arenele de Joacă, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, se întorc anul acesta în Bucureşti cu cea de-a zecea ediţie la nivel naţional şi cea de-a şasea în Capitală. Evenimentul are loc sâmbătă, 11 iunie, în Parcul Tineretului (Intrarea Şincai) între orele 12:00-20:00 şi face parte din campania Sport pentru Viaţă, iniţiată de Gabriela Szabo.

Gândit sub forma celui mai amplu stadion de joacă pentru copii, evenimentul pune la dispoziţia participanţilor peste 20 de zone de activitate dintre cele mai diverse, dedicate atât celor mici, cât şi părinţilor. Cei cu spirit de echipă se pot înscrie şi juca meciuri de fotbal, volei sau baschet, iar cei cu simţul aventurii pot urca pe panoul de escaladă, creat special pentru acest eveniment. Cei mici pot încerca jocuri de mini-baschet, mini-volei sau mini-fotbal şi pot desena în zona amenajată cu ustensilele necesare.

Sportivii campioni nu vor lipsi nici de această dată de la eveniment. Gabriela Szabo, campioană olimpică şi mondială la atletism, va da startul copiilor între 6 şi 14 ani la Crosul Copiilor începând cu ora 18:00, iar Diana Oprea, campioană mondială la fitness, va forma împreună cu cei prezenţi cel mai mare flashmob al copiilor la finalul evenimentului.

„Arenele de Joacă au devenit an de an o regulă pentru mine, aşa cum am observat că au devenit şi pentru bucureşteni. Sunt nerăbdătoare să am întâlnirea din acest an cu cei mici şi sper ca de la an la an tot mai mulţi părinţi şi copii să îşi dea seama de importanţa mişcării pentru corpul omenesc”, declară Gabriela Szabo.

Partener principal al celei de-a zecea ediţii este ING Asigurări de Viaţă, companie pentru care siguranţa şi dezvoltarea copiilor sunt direcţii foarte importante, acestea constituind totodată şi pilonul central al strategiei de responsabilitate socială corporativă. Toţi cei prezenţi la eveniment vor putea participa şi la Marea Tombolă ING Asigurări de Viaţă la care pot câştiga jocuri Playstation, biciclete, skateboard-uri, seturi de role şi iPod-uri.

Pe lângă aceasta, ca formă de a marca cea de-a zecea ediţie naţională a Arenelor de Joacă, copiii care vor participa la 10 activităţi diferite vor primi o serie de premii-surpriză extrem de atractive.

Evenimentul organizat de Asociaţia Sport pentru Viaţă se află la cea de-a zecea ediţie naţională şi la a şasea ediţie ce are loc la Bucureşti. Este cel mai mare eveniment sportiv pentru copii şi părinţi, bucurându-se de o participare numeroasă, la fiecare ediţie. Adună anual mii de copii, iar până în prezent, peste 45.000 de copii şi părinţi au fost prezenţi la Arenele de Joacă.

Mai multe detalii despre Arenele de Joacă puteţi afla accesând www.areneledejoaca.ro. Sponsori: ING Asigurări de Viaţă, La Fântâna, Adventure Camps, BGS, Bonduelle, Zepter România, O 9 atitudine şi Nutrizzia. Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Trusa pentru Părinţi, Copilul.ro, Ele.ro, Babyonline.ro, ŞcoliŞiGrădiniţe.ro, BoneŞiMenajere.ro, Utilecopii.ro, CeiMici.ro, Calificativ.ro, revistele Luminiţa şi Cutezătorii şi Inmedio.

Despre “Sport pentru Viaţă”

“Sport pentru Viaţă” este o campanie socială iniţiată de campioana olimpică Gabriela Szabo în anul 2006. În 2007, devine o asociaţie care are ca scop educarea şi schimbarea percepţiei faţă de sport, prin crearea unei culturi sportive de masă în România.  

“Sport pentru Viaţă” a dezvoltat mai mult proiecte proprii, printre care: Arenele de Joacă – cel mai mare eveniment sportiv pentru copii; Sportur – caravană de promovare a sportului în şcolile din Bucureşti; Acasă, pe podium – program de selecţie şi acordare de burse tinerilor din centrele de plasament.

“Sport pentru Viaţă” se bucură de sprijinul a peste 500 de voluntari din toată ţara şi a unor personalităţi din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Răducan, Monica Roşu, Mihai Covaliu, Rică Răducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang şi alţii. * autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
LegoLand - Danemarca,  Top 10 activități...,  Port Aventura - Spania,  Parcul Prater - Viena,...,  Filme de vazut impreuna...,  Hai sa ne plimbam...,  Peste 2000 de copii au...,  Relationarea si...,  Ateliere de creatie...,  Curiozitati din natura,  Papusile Momiji,  Super Dollfie ,  Plitvice - tinutul...,  Sunt depresiva,  Tokyo DisneyLand,  Disneyland,  Povestea papusii Bratz,  Elk Island, un cadou cat...,  Celebrele Papusi Muppets,  Figurinele de colorat

 
SUS