Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleEducatia copiluluiActivitati artisticeCursuri de chitara, canto, vioara, pian, educatie muzicala, teorie muzicala, pictura
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
0,00
0 voturi
959 afisări
img
img
img
img img img img img

Cursuri de chitara, canto, vioara, pian, educatie muzicala, teorie muzicala, pictura

Articol adăugat de Muzica Club  Offline la 26 aprilie 2016*


Atunci cand copilul este inclinat catre arta, fie ca-i vorba de studiul unui instrument, de pictura sau de canto, acesta simte nevoie de a se intregra intr-un spatiu ambiental artistic, in care placerea sa estetica va rasuna.

Copiii devin mult mai hotarati, mai creativi si intreprinzatori daca isi urmeaza aceasta nevoie de creativitate. Fiecare copil se diferentiaza, tocmai prin diferite metode de a da frau liber imaginatiei.   

Pe de alta parte, lipsa artei conduce la efecte negative: lipsa profunzimii, a consistentei, in dauna superficialului.

In cadrul ClubuldeMuzica, copiii pot experimenta o varietate de stiluri si genuri muzicale. Ei au sansa de a cunoaste mai multe instrumente muzicale si pot interactiona cu mentori calificati ce le vor asigura succesul atat pe plan profesional cat si social. Muzica este importanta pentru creierul, corpul, inima si sufletul unui copil.

De asemenea, ClubuldeMuzica este orientat catre mai multe tipuri de concepte, de stiluri si genuri muzicale ce il invata pe copil sa iubeasca si sa aprecieze toata viata arta.

Sustinem creativitatea copilului, il pregatim pentru o viata plina de frumusete; pentru ca, pana la urma, frumosul este domeniul de studiu al artei, de orice fel.

Un alt mod de a vedea mediul artistic este ca un incubator pentru expresia creatoare a fiecaruia dintre ei – este un loc unde copiii sunt incurajati sa fie cat mai neinhibati, inventivi si plini de imaginatie.

Este importanta sustinerea impulsului fiecaruia dintre copii pentru dezvoltarea muzicala. Este importanta si o mai mare atentie pentru capacitatile vocale, aprecierea culturii muzicale tocmai pentru a-si construi o baza de cunostinte care ii vor fi de folos mai tarziu in viata.

Fiecare zi reprezinta un nou inceput si, in acelasi timp, o sansa de a ajuta copilul sa-si atinga potentialul si sa-si faca o baza pentru a invata mai usor. Calea copilului pentru succes incepe de aici.

ClubuldeMuzica.ro va propune un set de lectii complete ( de chitara, pian, canto, vioara si pictura ), structurate pe diferite categorii de varsta, atat pentru copii cat si pentru adulti.

La Clubuldemuzica.ro exista posibilitatea cunoasterii si aprofundarii mai multor stiluri muzicale: de la muzica usoara pana la cea clasica, alaturi de profesori specializati in domeniu.

Cursurile pe care le oferim sunt de chitara, canto, vioara, pian, educatie muzicala, teorie muzicala sau pictura si se desfasoara sub indrumarea atenta a unui profesor specializat. Astfel, cursurile de chitara, pian, vioara sau canto sunt individuale, iar celelalte (pictura, educatie muzicala, teorie muzicala) se organizeaza in grupe de 4-5 elevi.

De asemenea, oferim posibilitatea studiului individual GRATUIT si dezvoltam conceptul aparitiei pe scena prin organizarea de concerte de 2 ori pe an, sau aparitii la diferite concursuri de specialitate.

Clubul de Muzica.ro ofera o prima lectie GRATUITA!

Va invitam sa participati la o experienta ce, cu siguranta, va imbunatatii viata oricarui iubitor de arta.

Perntru mai multe detalii, va invitam sa vizitati si site-ul nostru oficial: clubuldemuzica.ro


* Sursa articolului: clubuldemuzica.ro
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Scoala de Vara Muzicala...,  Beneficiile lectiilor de...,  Contributia muzicii la...,  Talentul muzical,  Clubul de Muzica va...,  Cum să confecţionăm...,  Invata copilul sa...,  Curs interventii copii...,  Descopera si dezvolta...,  Misterioasele desene de...,  Vine Mos Niculae,  Ateliere de creatie...,  A fi învăţător,  Jocul - serviciul celor...,  Salvati copiii !...,  Cum sa te ocupi de...,  Gradinita de acasa,  Dezvolta curiozitatea...,  Asculta-ti copilul si el...,  Educatia pozitiva a...

 
SUS