Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleEducatia copiluluiActivitati artisticeCopiii din Sibiu vor petrece Ziua Copilului la Arenele de Joacă
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
un vot
1846 afisări
img
img
img
img img img img img

Copiii din Sibiu vor petrece Ziua Copilului la Arenele de Joacă

Articol adăugat de Catalin Bratu  Offline la 25 mai 2011*
Tags:

sibiu

,

joaca

,

crosCopiii cu vârste între 6 şi 14 ani pot participa la Crosul Copiilor, de la ora 18.00

Bucureşti, 23 mai 2011 - Cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, Arenele de Joacă, va avea loc miercuri, 1 iunie 2010, la Sibiu. Evenimentul se va desfăşura în Parcul Sub-Arini din Sibiu între orele 16.00-20.00.

Gândit sub forma unui amplu spaţiu de joacă, evenimentul pune la dispoziţia copiilor şi a părinţilor participanţi peste 20 de zone de joacă, cu fotbal, baschet, volei, badminton, mini-baschet, mini-fotbal şi trainer super goal. De asemenea, va fi o zonă de biciclete şi un joc gonflabil. În paralel, pe scena Arenelor de Joacă, vor fi reprezentaţii artistice susţinute de grupuri de copii din Sibiu, care au pregătit momente de dans şi karate. Cei mici vor putea să îşi arate latura artistică în zona de desen, special amenajată cu ustensilele necesare.

Cei prezenţi se vor bucura de participarea la eveniment a Gabrielei Szabo, Preşedintele de Onoare „Sport pentru Viaţă”, şi a Dianei Oprea, campioană mondială la fitness. Începând cu ora 18.00, pe stadionul din Sibiu, Gabriela Szabo va da startul la Crosul Copiilor unde aşteptăm copii între 6 şi 14 ani. Participarea se va face în funcţie de categoria de vârstă, iar căştigătorii de la fiecare categorie vor fi premiaţi.

„Ne dorim să facem o tradiţie din Arenele de Joacă la Sibiu şi să ne bucurăm de o prezenţă numeroasă pe 1 iunie. De asemenea, vrem să nu ne oprim aici şi să transmitem copiilor din Sibiu, cât de des putem, importanţa mişcării pentru corpul omenesc şi pentru o viaţă sănătoasă”, declară Gabriela Szabo. 

La Arenele de Joacă, toţi cei prezenţi vor putea participa la Marea Tombolă ING Asigurări de Viaţă, un concurs cu premii atractive ce constau în biciclete, skateboard-uri, seturi de role şi un joc Playstation. 

De asemenea, Diana Oprea îi va învăţa pe cei mici un dans sincron: toţi copiii vor face mişcare în acelaşi ritm.

Evenimentul organizat de Asociaţia Sport pentru Viaţă este la cea de-a doua ediţie în Sibiu şi se bucură deja de notorietate în rândul sibienilor. Prima ediţie din Sibiu, cea din 2010, a avut loc pe 11 iunie cu o prezenţă extrem de numeroasă la eveniment – câteva mii de copii s-au bucurat de activităţile Arenelor de Joacă.

Mai multe detalii despre Arenele de Joacă puteţi afla accesând www.areneledejoaca.ro.

Sponsori: ING Asigurări de Viaţă, La Fântâna, Bonduelle, Nutrizzia şi O 9 atitudine.

Parteneri media: Radio Itsy Bitsy, Radio Zu Sibiu, Antena 1 Sibiu, Trusa pentru Părinţi, Copilul.ro, Ele.ro, CeiMici.ro, Babyonline.ro, ŞcoliŞiGrădiniţe.ro, BoneŞiMenajere.ro, Utilecopii.ro şi Sibiuvirtual.ro.

Arenele de Joacă sunt un proiect cofinanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Despre “Sport pentru Viaţă”

“Sport pentru Viaţă” este o campanie socială iniţiată de campioana olimpică Gabriela Szabo în anul 2006. În 2007, devine o asociaţie care are ca scop educarea şi schimbarea percepţiei faţă de sport, prin crearea unei culturi sportive de masă în România.

“Sport pentru Viaţă” a dezvoltat mai mult proiecte proprii, printre care: Arenele de Joacă – cel mai mare eveniment sportiv pentru copii; Sportur – caravană de promovare a sportului în şcolile din Bucureşti; Acasă, pe podium – program de selecţie şi acordare de burse tinerilor din centrele de plasament.

“Sport pentru Viaţă” se bucură de sprijinul a peste 500 de voluntari din toată ţara şi a unor personalităţi din lumea sportului, campioni olimpici sau mondiali: Diana Oprea, Andreea Răducan, Monica Roşu, Mihai Covaliu, Rică Răducanu, Octavian Bellu, Mariana Bitang şi alţii.

   
   
   
* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Mamicile si copiii,  Joaca si jucariile-...,  JOCULEŢE ŞUGUBEŢE,  Copilul de 3 ani si...,  Activitati pentru cei...,  Ateliere de creatie...

 
SUS