Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleCresterea copiluluiInteractiunea cu cel micPersoanele care au grija de copilul dumneavoastra
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,58
19 voturi
2818 afisări
img
img
img
img img img img img

Persoanele care au grija de copilul dumneavoastra

Articol adăugat de Carmen Cacoveanu  Offline la 16 martie 2010*


Fie ca aveti de gand sa ramaneti acasa cu copilul, fie ca va reluati serviciul si gasiti o cresa convenabila, este vital pentru orice parinte ca din cand in cand sa aiba posibilitatea sa petreaca o seara fara copil.

Atunci cand veti fi pregatiti sa va lasati copilul in grija unei alte persoane, va recomand sa urmati pasii de mai jos pentru a face o alegere perfecta.
    Incepeti cautarea din timp. Daca puteti, incepeti cautarea unei persoane care sa aiba grija de copil inca inainte de venirea acestuia pe lume. Intrebati prietenii, rudele, vecinii daca pot sa va recomande cateva persoane serioase. O agentie de babysitting este o sursa buna de preselectie. Va trebui sa platiti agentiei pentru servicii, dar angajatii sunt de obicei persoane mai invarsta si cu mai multa experienta.
    Chestionati persoanele candidate. Dupa ce intocmiti o lista cautati o persoana suficient de serioasa pentru a-si face bine treaba. Majoritatea parintilor se simt mai linistiti cu o persoana mai matura , dar numai dumneavoastra sunteti in masura sa judecati capacitatea cuiva de a avea grija de copil.
    Puneti o serie de intrebari. In timpul discutiei aveti incredere in propriul instinct si fiti atenti la raspunsurile primite. Dupa discutie daca persoana vi s-a parut interesanta prezentati-o copilului observand cum se poarta unul cu celalalt. 
Daca ati creat o relatie buna cu persoana care are grija de copilul dumneavoastra este important sa o mentineti si in continuare la fel. Faptul ca aveti incredere sa-i dati copilul in ingrijire ar trebui sa-i spuna multe despre felul in care apreciati relatia care s-a format. Responsabilitatea deosebita ar trebui s-o indemne sa-si doreasca sa faca totul cat mai bine. Nu uitati sa o tratati intotdeauna cu respect.
* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Pizza cu sunca,  Cum sa iti inveti...,  Violenta la televizor,  Evitaţi comparaţiile...,  Metode simple pentru a...,  25 de sfaturi pe care un...,  Cum se tratează astenia...,  Familia si fericirea ei,...,  Cat timp petrecem cu...,  Copilul meu este timid...,  Despre vremurile de...,  Gradinita de acasa,  Gânduri de părinte,  Identificarea cu un sex....,  Disciplina fara tipete,  In excursie cu parintii,  Invata copilul sa...,  Patru combinații cu...,  Influenta televizorului...,  Bunicule, deschide...

 
SUS