Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleCresterea copiluluiInteractiunea cu cel micBona, bunici sau gradinita
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,28
5 voturi
2634 afisări
img
img
img
img img img img img

Bona, bunici sau gradinita

Articol adăugat de Cristina Daniela Coroian  Offline la 25 februarie 2010*


Suntem la varsta la care eu si mami trebuie sa ne despartim pentru cateva ore in timpul zilei si inca nu am hotarat cu cine sa raman in tot acest timp; alegerea nu este deloc usoara, zice mami, eu insa nu prea stiu ce vrea sa spuna asa ca vom vedea.

O asemenea alegere nu este niciodata usoara, de multe ori depinde de programul si planurile pe care le avem.

GRADINITA
Nu e deloc o problema simpla sa alegem locul unde copilul va sta cateva ore; in primul rand trebuie sa ne gandim care e cea mai potrivita, apoi este chiar o aventura sa gasim una apropiata de casa si chiar mai greu sa si prindem loc la aceea la care am optat.
Argumentul PRO gradinita: este un loc unde copilu socializeaza, descopera jocuri si jucarii noi, isi face prieteni sau isi dezvolta antipatii. Acolo va fi lumea lui. Dar desi copilul se gandeste numai la joaca parintii deja vor mai multa educatie si poate descoperirea unei vocatii. Dorim interactiunea copilului cu cat mai multi factori noi insa trebuie sa avem in vedere si faptul ca nu toti copiii pot face performanta la gimanstica sau limbi straine.

BUNICII
Oricare bunic va spune ca el se va ocupa cel mai mult de educatie copilului insa trebuie avute mai multe criterii in vedere inainte de a face aceasta alegere.
Multi copii au crescut cu bunicii pana la varsta de scoala sau mai mult insa aceasta fie din motive economice sau alte cauze asa zisa "bucatarie a familiei". este un lucru normal daca copilului ii place se dezvolta corect si nu este resimtita aceasta situatie ca o corvoada pentru nici unii din ei (copil, parinti, bunici).

BONA
Este o solutie moderna, mai ales pentru familiile cu copii foarte mici. este o responsabilitate uriasa aceea de a avea grija de copii mici, alegerea parintilor va fi una dificila in a gasi o bona responsabila, inteligenta si calificata sa faca fata unei astfel de sarcini.
Noi inca nu am optat pentru vreuna din varinatele de mai sus inca analizam optiunile insa baalnta inclina spre gradinita.* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Cariera mai importanta....,  Cum să-ţi laşi copilul...,  Despre vremurile de...,  Padurea, prietena...,  In vacanta, la mare, la...,  Alimentatia copilului de...,  Sfarsit de vacanta ,  Retrospectiva vietii,  Bucuria de-a fi bunic,  Vacanta de vara,  Puterile fabuloase ale...,  Mama - cuvant universal,  Ziua mamei,  Si dorinta mamei s-a...,  Puterea unei viitoare...,  Grija unei mame,  Hiperprotectia parentala,  BAIAT SAU FATA: Afla ce...,  Beneficiile alaptatului,  Mama casnica sau femeie...

 
SUS