Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieRetete vegetariene pentru copiiTagliatelle cu sos pesto
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
0,00
0 voturi
477 afisări
img
img
img
img img img img img

Tagliatelle cu sos pesto

Articol adăugat de Gabriel Bratu  Offline la 08 decembrie 2015*


Ideal ar fi sa aveti un blender de mare putere, peste 800W, astfel va iesi ca o maioneza fina, doar ca 100% sanatoasa, plina de proteine, vitamine, acizi grasi esentiali.

Ingrediente (pentru 2 persoane): 2 dovlecei medii, cruzi, curatati de coaja si taiti sub forma de tagliatelle cu peelerul sau alte cutite specializate.

Sosul5 linguri de fistic crud (neprajit deci!), 1 rosie mica, 4 – 5 catei usturoi, 1 lingura fulgi drojdie de bere, 60 ml ulei masline, 1/2 lingurita sare Himalaya neiodata, 2-3 linguri suc lamaie (cam jumatate din cantitatea de ulei), 1,5 lingurita busuioc. Daca se lipeste de peretii blenderului, mai puteti adauga putina apa si, cand e bine mixata, ca o pasta, daca vi se pare prea subtire, mai puteti adauga fulgi de drojdie, pana obtineti consistenta dorita.

Pofta buna!


img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Sos pentru paste,  Trei retete: Rosii...,  Salata de ceapa,  Despre Craciun,  Placinta cu nuca de cocos,  Supa de rosii,  Milk-shake de migdale,  Lapte de migdale,  Pasta de gogosari,  Cum sa faci piureuri de...,  Iaurt vegetal din fructe...

 
SUS