Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieRetete clasice dar... sanatoasePachetele de carne cu ciuperci
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
0,00
0 voturi
1586 afisări
img
img
img
img img img img img

Pachetele de carne cu ciuperci

Articol adăugat de Florentina Savu  Offline la 06 august 2010*


Incercati si nu veti regreta

Ingrediente:

600 gr carne de porc
400 gr ciuperci
200 gr morcovi mici (baby carrots)
o ceapa medie
70 gr unt
100 ml ulei
delikat,
piper si sare dupa gust
200 ml vin rosu
scobitori pentru prins pachetelele

Preparare:

Se taie ceapa marunt si se caleste in ulei. Ciupercile se taie feliute subtiri si se pun peste ceapa, lasandu-se aproximativ 5 minute pe foc. Dupa ce am oprit focul de la ciuperci se pune in compozitie putin delikat.

Carnea se taie felii ca pentru snitel si se bate. Dupa ce au fost batute se ia o lingura si jumatate din compozitia de ciuperci si se intinde pe bucata de carne, impreuna cu un morcov sau doi in functie de lungimea carnii. Astfel se ruleaza carnea, iar cand s-a format o rulada micuta se strapunge cu o scobitoare, pentru a nu curge compozitia din interior.

Se aseaza astfel pachetelele in tava, se condimenteaza, se pun morcovi printre ele si bucatele mici de unt. La final se pune vinul si se da la cuptor pentru aproximativ 45 minute la foc potrivit. Pachetelele se intorc de pe o parte pe alta din cand in cand, pt a nu se rumenii prea tare pe o parte. Daca vinul scade si acestea nu sunt inca gata se mai stopesc cu putin vin.
Cand sunt gata se scot scobitorile.


Se servesc calde cu o garnitura la alegere, eu le-am servit cu cartofi prajiti si sos de maioneza cu usturoi.
Pofta buna !!!



* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Orez cu carne de vita,  Mancare de porumb,  Dovlecel cu cascaval la...,  Bors de urzici cu ardei,  Bors de sfecla rosie cu...,  Cartofi israelieni,  Papanasi... miam !,  Budinca cu ciuperci,  Piure din peste,  Prajitura cu gem si caise,  Alge cu paste si legume,  Meniu exotic pentru 8...,  Gulas secuiesc,  PIZZE MICI PENTRU PITICI,  Salata a la Frankfurt,  Mancare de gutui,  Peste cu morcov si...,  Supa de cascaval ,  Turtite insiropate,  Burgeri

 
SUS