| |
O delicatesa ! Ingrediente:
500g urzici, 1 litru apa, 1/2 l bors, 1 ceapa, 1 ardei gras, un varf de cutit de boia de ardei, 1 cescuta orez, sare, 1 lingura ulei, 1 lingura faina.
Preparare:
Se curata urzicile si se spala, se pun intr-o oala cu apa clocotita sarata. In timp ce fierb se pregateste rintasul in care se pune ceapa tocata marunt, se presara cu boia si se sting cu zeama de urzici. Se adauga sare, orez si ardei gras. Cand au fiert se adauga borsul clocotit.
Mentiuni:
Se serveste cu mamaliguta.
Timp Preparare: 50 '
Complexitate: redusa
|
|
* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate. |
| |
Articole similare: |
Bors de sfecla rosie cu..., Dovlecel cu cascaval la..., Cartofi israelieni, Ardei umpluti, Mancare de porumb, Orez cu carne de vita, Alge cu paste si legume, Pachetele de carne cu..., Piure din peste, Burgeri, Pozole, Trei retete: Rosii..., Despre combaterea..., Ce se intampla cand la o..., Pizza... sanatoasa..., Hot dog... SANATOS ?!, Spaghete si chiftele......, Sandwich-urile cu unt de..., Crochetele de pui pot..., Supa de pui cu taitei |
|