Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatiePreparate de sezonCiorba de leurda
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,79
17 voturi
5039 afisări
img
img
img
img img img img img

Ciorba de leurda

Articol adăugat de Gabriela Elena Dinu  Offline la 17 aprilie 2010*


Leurda(numită şi, ceapa ciorii, ai-de-pădure, aiuţi) este indicată pentru curăţirea sîngelui, hipertensiune arterială, ateroscleroză, hematurie, tuberculoză pulmonară, diaree acută şi cronică, balonări şi colici, hidropizie, helmintiaze, constipaţie.

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
400 g leurda
300 ml iaurt sau lapte batut
1 ou
vegeta
marar verde
ulei

Mod de preparare: Leurda de spala si se rup frunzele in doua.
Intr-o cratita se incinge putin ulei se sparge peste el un ou, se invarte repede cu lingura de lemn pina se intareste oul si se adauga apa necesara ciorbei.
Punem leurda sa fiarba in apa cu ou, potrivim gustul de vegeta.
La sfarsit adaugam mararul verde tocat, stingem focul si adaugam si laptele batul in ciorba.
Cine doreste poate adauga smantana in ciorba.


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Ciorba cu perisoare din...,  Mancare de gutui,  CIORBA DE PESTE,  Ciorbita de pui cu legume,  Ciorba de litere si pui,  Ciorba de porc cu tarhon,  Supa de ceapa verde,  Mujaddara,  Salata de Nisa,  Flori de dovleac umplute,  Supa crema de castraveti,  Supa de rosii,  Salata de ceapa,  Ciorbita de castraveti /...

 
SUS