Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDiverse reteteVinete persane
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,81
14 voturi
1900 afisări
img
img
img
img img img img img

Vinete persane

Articol adăugat de Florin Nicolai  Offline la 24 ianuarie 2010*


Din bucataria iraniana

INGREDIENTE: 
doua vinete, 100 g orez, 1 lingura garam masala, 200 g rosii cherry, o ceapa rosie mai mica, 70 g seminte de brad sau amestec cu alune caju, cateva masline, 4 linguri ulei de masline, o lingura cimbru, sare, piper

MOD DE PREPARARE:
Se fierbe orezul cca 15 minute in apa adaugandu-se sare si garam masala. Intre timp se toaca ceapa rosie, se taie rosiile in patru, iar semintele se prajesc in tigaie, fara ulei. Dupa ce orezul este gata, se amesteca si cimbrul. Se preincalzeste cuptorul la 180 grade. Vinetele se taie in doua, se scoesc in interior, astfel incat sa ramana barcute de cca jumatate de cm grosime. Partea scobita se taie bucati marunte si se adauga la orez. Se pune sare, piper si 4 linguri de ulei de masline. Cand umplutura este gata, se aseaza cu lingura in barcutele de vinete si se mai stropesc putin cu ulei. Se lasa la cuptor 20 minute.



* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Tartacute,  Bruschetta prosciutto,  Supa crema de castraveti,  Cartofi fierti cu carne,  Quiche de spanac,  Guacamole,  Pufuleti de casa,  Pasta de gogosari,  Spanac cu orez,  Patratele de zapada,  Crap cu varza si orez,  Supa de ceapa verde,  Uleiul de masline -...,  Sarea in bucate,  Sandwich vegan,  Tabule,  Crema de morcovi,  Peste cu lamaie la cuptor,  Flori de dovleac umplute,  Supa crema de linte...

 
SUS