Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDiverse reteteVara gratarelor
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,81
18 voturi
1995 afisări
img
img
img
img img img img img

Vara gratarelor

Articol adăugat de Florin Nicolai  Offline la 31 iulie 2009*


Cum se prepara un "gratar" delicios...

E vara si in week-enduri iesim la iarba verde si la gratar. Pulpe de pui, aripioare, mici, carnati, peste, ciuperci...Toate ne plac. Dar stim sa pregatim un gratar ca la carte?

Secretul unui gratar reusit se afla in cele doua etape care trebuie urmate:
1. prajirea la temperatura mare - puneti carnea pe gratar acolo unde este cel mai fierbinte. Caldura mare inchide porii si pastreaza sangele, vitaminele si sucul in interiorul bucatii de carne, care va ramane moale si gustoasa.
2. continuarea la temperatura mai scazuta - dupa ce carnea s-a prajit pe ambele parti, caldura trebuie sa cuprinda si interiorul. Pentru ca friptura sa nu se usuce si sa nu se arda carnea, trebuie continuat la o temperatura mai redusa

Marinati carnea de pui sau de porc in bere - doua portii de bere, la o portie de ulei si o portie de apa cu diverse mirodenii: ceapa, usturoi, patrunjel, boia, cimbru etc..



* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Raci la gratar,  Friptura de cerb,  Banane umplute la gratar,  Banane la gratar

 
SUS