Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDiverse reteteTartacute
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,76
17 voturi
2744 afisări
img
img
img
img img img img img

Tartacute

Articol adăugat de Florin Nicolai  Offline la 15 ianuarie 2010*


Din bucataria sotiei mele...

Ingrediente:
- 200g faina
- un galbenus
- o lingurita de unt
- 100g ciuperci uscate
- 2-3 cepe
- 3 linguri de ulei
- doua linguri de pesmet
- doua linguri de smantana
- sare, piper

Mod de pregatire:
Se spala ciupercile pentru umplutura si se lasa la inmuiat o noapte, apoi se fierb in aceeasi apa. Dupa ce se racesc, se taie marunt. Ceapa maruntita se prajeste, se adauga ciupercile si smantana, se amesteca, se calesc putin, apoi se presara pesmetul. Daca este prea gros se dilueaza cu zeama ciupercilor. Se condimenteaza cu sare si piper. 
Din faina, galbenus, apa si ulei se framanta un aluat, care se intainde apoi intr-o foaie subtire si se taie patratele de 3-4 cm. in mijloc se pune umplutura, se lipesc cele 4 colturi, apoi tartacutele se fierb in apa cu sare.




* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Supa crema de castraveti,  Cartofi fierti cu carne,  Vinete persane,  Bruschetta prosciutto,  Quiche de spanac,  Guacamole,  Pufuleti de casa,  Pasta de gogosari,  Tort de branza,  Supa de ceapa verde,  Uleiul de masline -...,  Sarea in bucate,  Tabule,  Crema de morcovi,  Peste cu lamaie la cuptor,  Flori de dovleac umplute,  Supa crema de linte...,  Alimentatia ce...,  Piureurile facute in casa

 
SUS