Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDiverse reteteSalata a la Frankfurt
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
5 voturi
1550 afisări
img
img
img
img img img img img

Salata a la Frankfurt

Articol adăugat de Florin Nicolai  Offline la 31 martie 2011*


Se toarna zeama peste cartofi. Se adauga ceapa razuita, amestecul de patrunjel si praz. E bine, nu ? Vedeti la detalii.

INGREDIENTE: 500 g cartofi, 1 cub supa de gaina, 1 lingura ceapa rosie razuita, 1 lingura de patrunjel verde si praz, tocate, 1 dl si jumatate de maioneza, 8 crenvursti, 8 castraveciori murati

MOD DE PREPARARE:
Se fierb cartofii curatati si taiati cubulete, avand grija sa nu se inmoaie prea mult. Se dizolva cubul de supa in 1 dl si jumatate de zeama. Se toarna zeama peste cartofi. Se adauga ceapa razuita, amestecul de patrunjel si praz. Se fierb crenvurstii si se lasa la scurs, apoi se adauga taiati in bucatele peste cartofi. Se adauga maioneza. Se orneaza cu castraveciori murati si se lasa la racit.

Pofta buna !


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Cartofi israelieni,  Pui cu lamaie si cartofi...,  Salata Cobb,  Salata de Nisa,  Knumpli - mincare...,  Salata Nicoise cu paste,  Dovlecel cu cascaval la...,   Cartofi copti cu...,  Salata de vara,  Orez cu carne de vita,  Salata de ceapa,  Mancare de porumb,  Piure din peste,  Meniu exotic pentru 8...,  Gulas secuiesc,  Mancare de gutui,  Peste cu morcov si...,  Pachetele de carne cu...,  Bors de urzici cu ardei,  Bors de sfecla rosie cu...

 
SUS