Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDiverse reteteKafta libaneză
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
7 voturi
1589 afisări
img
img
img
img img img img img

Kafta libaneză

Articol adăugat de Florin Nicolai  Offline la 10 martie 2011*


Preparat arabesc din carne tocată sau tăiată mărunt, amestecată cu mirodenii şi ceapă

INGREDIENTE:

    * 1 kilogram carne tocată (vită, miel, oaie sau amestec)
    * 1 linguriță chimion măcinat
    * 2 linguri rase baharat
    * 2  linguri frunze de mentă tocate
    * 1 lingură ardei iute tocat sau pastă de ardei iute (opţional)
    * câteva  linguri supă carne de vită
    * 3 linguri pătrunjel tocat
    * 1 ceapă sare

MOD DE PREPARARE:

   1. se toaca carnea
   2. se curata ceapa şi se toaca mărunt.
   3. se toaca ardeiul iute.
   4. se toaca  pătrunjelul şi menta.
   5. se amesteca carnea cu supa de carne, ceapa, chimionul, baharatul, menta, pătrunjelul şi sare după gust.
   6. se framanta bine bine carnea şi se introduce amestecul la rece pentru 30 de minute.
   7. se fac rulouri de carne de forma unui mititel.


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Ardei umpluti,  Pozole,  Sandwich de legume fripte,  Bors de urzici cu ardei,  Guacamole,  Trei retete: Rosii...,  Supa de rosii,  Pasta de gogosari

 
SUS