Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDiverse reteteFlori de dovleac umplute
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
4 voturi
2654 afisări
img
img
img
img img img img img

Flori de dovleac umplute

Articol adăugat de D Andreea  Offline la 01 iulie 2010*


un gust rafinat

Ingrediente:
- 40 flori de dovleac,
- 2 cepe tocate marunt,
- 500 g rosii, curatate si taiate cubulete,
- cateva frunze de patrunjel tocate marunt,
- 500 g orez,
- sare si piper,
- 3/4 cana ulei de masline.

Preparare:
Florile de dovleac trebuie sa fie deschise, motiv pentru care se culeag dimineata, apoi se pun intr-un vas cu apa. Se spala cu grija. Umplutura se amesteca separate, intr-un vas: orezul spalat, ceapa tocata, rosiile, patrunjelul, 1/2 cana ulei, 1 cana apa, sare si piper. Se umplu cu grija florile cu umplutura, se aseaza intr-un vas, se acopera cu apa si se fieb la foc potrivit, cam 50 min.
Orezul se poate inlocui, optional, cu carne tocata.

 


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Supa de rosii,  Supa crema de linte...,  Dovleac la cuptor,  Supa de linte,  Ciulama a la Mihaela ,  Scufita Rosie,  Salata a la Frankfurt,  Guacamole,  Bors de sfecla rosie cu...,  Laleaua,  Supa de ceapa verde,  Mujaddara,  Alcea rosea sau... nalba...,  Degetica,  Placinta cu dovleac si...,  Salata de Nisa,  Curiozitati din natura,  Curiozitati despre plante,  Orhideea - o regina a...,  Brandusa - legenda si...

 
SUS