Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDiverse retetecus-cus
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,84
28 voturi
1770 afisări
img
img
img
img img img img img

cus-cus

Articol adăugat de Mirela Regneala  Offline la 20 ianuarie 2010*

CUS-CUS

ingredientele retetei cus-cus


Ingrediente:
- o punga de 250g cus-cus
- 250g sunca
- 100g ciuperci crude
- 100g btelemea de vaca
- 100g maioneza vegetala
 
Preparare:
se caleste cus-cusul, iar mai apoi se pune 1/2 apa,se fierbe cca 1/2 ora.
 Dupa ce s-a luat de pe foc  se adauga 250g sunca taiata cubulete, 100g ciuperci taiate cubulete, 100g branza telemea de vaca si maioneza vegetala.
  Timp de lucru: 35min.



* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Dovleac la cuptor,  MERE COAPTE CU BRANZA DE...,  Placinta cu dovleac si...,  Salata Cobb,  Budinca de lamaie,  Tortul Linzer,  Supa crema de morcov,  Mancare de porumb

 
SUS