Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDiverse reteteAnghinare cu pesmet si branza
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
5 voturi
1466 afisări
img
img
img
img img img img img

Anghinare cu pesmet si branza

Articol adăugat de Florin Nicolai  Offline la 12 mai 2011*


Spalati anghinarea si taiati frunzele exterioare. Puneti la fiert in apa cat sa le acopere la jumatate, daca le preparati la abur, asigurati-va ca este destul de multa apa.

Ingrediente: 2 anghinare, branza rasa, 90 g pesmet, 2 linguri de ierburi proaspete tocate, 2 linguri de ulei de masline, sare si piper dupa gust.


Mod de Preparare: Spalati anghinarea si taiati frunzele exterioare. Puneti la fiert in apa cat sa le acopere la jumatate, daca le preparati la abur, asigurati-va ca este destul de multa apa pentru a dura 3 sferturi de ora. Scurgeti apa si apasati frunzele usor, pana ce anghinarea seamana cu o floare. Scoateti cu o lingura cotorul din mijloc. Incalziti cuptorul la 1900 C. Amestecati pesmetul, branza, ierburile si uleiul, condimentand dupa gust cu sare si piper. Dati anghinarea prin amestec si lasati la cuptor 25 min. pana devine aurie.

Pofta buna !


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Pasca cu branza,  Rulada de spanac,  Va plac macaroanele cu...,  Sandwich-urile cu...,  Suburek, placinta...,  Prajitura cu branza dulce,  Prajitura cu branza...,  Quesadillas cu chili,  Prajitura turnata cu...,  Tort de branza,  Cartofi fierti cu carne,  MERE COAPTE CU BRANZA DE...,  Budinca de conopida cu...,  Papanasi... miam !,  PIZZE MICI PENTRU PITICI,  Negrese cu fasole neagra...,  Piure din peste,  Langosi cu branza,  Mucenici gustosi,  Pui cu vin

 
SUS