Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDiverse reteteAndive cu jambon
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
3 voturi
1287 afisări
img
img
img
img img img img img

Andive cu jambon

Articol adăugat de Florin Nicolai  Offline la 26 mai 2011*
Tags:

andive

,

jambon



Separat se pregateste un bechamel cu unt topit, sare, piper, faina si lapte. Untul se topeste se presara sarea, piperul, se adauga faina, se amesteca bine cu si treptat se pune laptele caldut, se lasa sa se intareasca amestecand ca sa nu se prinda.

INGREDIENTE:

8 andive mijlocii ori 4 mari pe care le taiati in 2
8 felii de jambon (sunca de Praga merge foarte bine)
lapte
branza rasa
unt
nucusoara
3-4 linguri de faina
o felie de lamaie
sare
piper


MOD DE PREPARARE:

Fierbeti andivele in apa cu sare si lamaie. Cand sunt fierte scurgeti-le. Ungeti cu unt o tava de cuptor adanca sau un vas termorezistent. Fiecare andiva se ruleaza in jambon si se aseaza in tava.

Separat se pregateste un bechamel cu unt topit, sare, piper, faina si lapte. Untul se topeste se presara sarea, piperul, se adauga faina, se amesteca bine cu si treptat se pune laptele caldut, se lasa sa se intareasca amestecand ca sa nu se prinda de vas. La final se pune nucusoara.

Se varsa sosul peste andive, se presara branza rasa, se da la cuptor  cam 10-15 min.

Pofta buna !
 


* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
 
SUS