Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDeserturi delicioasePapanasi... miam !
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
3 voturi
2134 afisări
img
img
img
img img img img img

Papanasi... miam !

Articol adăugat de Florentina Savu  Offline la 03 august 2010*


Deliciosi ! Super deliciosi

Ingrediente:
  • un kg branza de vaci
  • faina 0.4kg
  • 4 oua
  • zahar 100 g
  • bicarbonat
  • coaja rasa de lamaie
  • gris 100 g
  • ulei 200 ml
  • smintina 0.5kg
  • zahar pudra 50 g
  • sare 20 g

Modul de preparare:

Amestecati branza cu faina cernuta, ouale batute, zaharul, bicarbonat, coaja de lamaie, gris si sare. Amestecati compozitia pana la omogenizare, modelati papanasii in forma rotunda, apasati la mijloc pentru a forma un orificiu si puneti prajiturile la prajit in uleiul infierbintat, pana se rumenesc. Se mananca cu smantana si zahar pudra.



* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
PIZZE MICI PENTRU PITICI,  Implica-ti copilul in...,  Prajitura cu gem si caise,  Alge cu paste si legume,  Pachetele de carne cu...,  Bors de urzici cu ardei,  Bors de sfecla rosie cu...,  Budinca de conopida cu...,  Mancare de porumb,  Supa de cascaval ,  Cartofi israelieni,  Dovlecel cu cascaval la...,  Burgeri,  Ciorba cu perisoare din...,  Cum sa faci piureuri de...,  Orez cu carne de vita,  Chiftelute de peste,  Papanasi cu mere,  Negrese cu fasole neagra...,  Piure din peste

 
SUS