Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDeserturi delicioaseNegresa
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
9,43
80 voturi
2105 afisări
img
img
img
img img img img img

Negresa

Articol adăugat de Sensei Teacher  Offline la 16 iunie 2009


Negresa

Favorita casei!

Ingrediente:

- 1 ou
- 1 cana zahar
- 1/2 cana ulei
- 1 cana lapte ( caldut )
- 2 cani faina
- 1 lingura bicarbonat rasa
- 3 linguri gen ( nu dulceata )
- 3 linguri cacao

Cum se procedeaza:

Se freaca oul cu zaharul, apoi se adauna, pe rand: uleiul, laptele si gemul. (Nu intrati in panica cand o sa vedeti compozitia flescaita, care se balangane in castron, totul este ok ). Se amesteca bine, apoi se adauga bicarbonatul ( praf, nu trebuie stins cu nimic ), faina si cacao.

Compozitia se puna in tava unsa cu unt ( ulei ) si tapetata cu faina.

Se coace in cuptor la 175-108 grade, cam 35 minute.

Se topeste ciocolata alba la bain-marie si se pune deasupra prajiturei. Puteti pune si nuci, alune etc...improvizati cu ce aveti in casa.


img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
 
SUS