Logo
img
img
HomeimgArticoleimgGrădiniţeimgConcursuriimgComunitateimgDesene de coloratimgVideoimgJocuriimgConversaţiiimgTeste
AcasăArticoleAlimentatieDeserturi delicioaseJeleu de vin rosu
img img img img img
img
img
img
Comentează img Recomandă img
Trimite
img
Tipăreşte
img
10,00
2 voturi
2682 afisări
img
img
img
img img img img img

Jeleu de vin rosu

Articol adăugat de Florin Nicolai  Offline la 08 decembrie 2010*


Un desert special !

INGREDIENTE:

pentru jeleu 
- 750 ml de vin rosu 
- o lingurita de cuisoare
- o lingurita de scortisoara praf, 
- 100 ml suc de portocale si pulpa
- 250 de grame de zahar pudra
- gelatina

pentru crema:
- 150 ml de smantana
- un betisor de vanilie
- doua linguri zahar pudra

MOD DE PREPARARE:

Se pun vinul, scortisoara, cuisoarele, sucul si pulpa de portocala intr-un vas si se incalzeste usor pana aproape sa dea in fiert. Se ia vasul de pe foc si se lasa compozitia sa se raceasca, la temperetura camerei, cam 15-20 de min. Se pun cateva foi de gelatina in apa rece timp de cinci minute pana se inmoaie. Se strecoara vinul intr-un alt vas, apoi se incalzeste pana da in fiert, se adauga zaharul si se amesteca bine. Se scot foile de gelatina din apa si se indeparteaza excesul de apa prin presare usoara, dupa care se pun in vasul cu vin si se amesteca pana se dizolva complet. Se imparte compozita in 6-8 pahare sau cupe de sampanie si se lasa jeleul sa se raceasca la temperatura camerei. dupa racire, se baga la frigider cam 3 ore. Urmeaza crema care se prepara amestecand vaniliea cu smantana si zaharul pudra. Acest amestec se intinde peste jeleu si se presara scortisoara..


POFTA BUNA !




* autorul declară că acest articol îi aparţine în totalitate.
img img img img img
img
img
img
img
img
img
img img img img img
img img img img img
img
img
img
Comentarii
Răspunde

img img img img img
img
img
img
Atenţie
- Trebuie să te autentifici pentru a putea scrie comentarii
- Nu ai cont? Click aici pentru inregistrare

- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
img
img
img
img img img img img
Comentariul tău:
- Toţi membrii de pe Diseara.Ro se pot loga pe acest site folosind aceleaşi date de utilizator pentru a comenta
Click aici pentru a te autentifica
img
img
img
img img img img img
Articole similare:
Milk-shake de migdale,  Crema de morcovi,  Scortisoara remediu...,  Jeleu de gutui,  Inghetata picanta cu...,  Inghetata de pepene...,  Serbet de piersici,  MERE COAPTE CU BRANZA DE...,  Creme Brulee

 
SUS